УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – КОШАРКА – 01.04.2019 Г.УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ЧЕТВРТА НЕДЕЛА– КОШАРКА

 

Во рамките на денешните натпревари (1.4.2019 понеделник) беа одиграни натпреварите во кошарка во машка и женска конкуренција од четвртата недела од Универзитетската лига на УКИМ.

 

РЕЗУЛТАТИ:

ФЕИТ (Ж) : МЕДИЦИНСКИ (Ж)  23 : 26

ФЕИТ (М) : МАШИНСКИ (М)  35 : 43

ГРАДЕЖЕН (М) : ПРАВЕН (М) 41 : 46