УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ, ВТОРА НЕДЕЛА- ОДБОЈКАДенес  21.03.2019 година (четврток) беа одиграни натпреварите  во одбојка  во машка и женска конкуренција и постигнати се следниве

РЕЗУЛТАТИ:

ФФОСЗ (Ж)  :  ФЕИТ (Ж)   2 : 0

ЕКОНОМСКИ (Ж) : ФИНКИ (Ж)  2 : 1

ФЕИТ (М)  : ФИНКИ (М)  2 : 0