ТЕРМИНИ ЗА СЕПТЕМВРИСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2018/19 ГОДИНА

  • Home
  • Македонски
  • ТЕРМИНИ ЗА СЕПТЕМВРИСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2018/19 ГОДИНА


СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА

ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТНА  СЕСИЈА – СЕПТЕМВРИ – 2019 ГОДИНА
ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Историја на физичката култура 02.09.2019 ВО 10 ЧАСОТ ФФОСЗ
Кинезиолошка антропологија 03.09.2019 ВО 10 ЧАСОТ ФФОСЗ
Пливање со ватерполо 18.09.2019 ВО 13 ЧАСОТ Базен Карпош
Антропомоторика 23.09.2019 ВО 09 ЧАСОТ ФФОСЗ
Спортска гимнастика 10.09.2019 ВО 15 ЧАСОТ ФФОСЗ
Функционална анатомија 24.09.2019 ВО 10 ЧАСОТ Институт за анатомија
Скијање –  1 12.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ
ВО ДОГОВОР СО ПРЕДМЕТНИОТ ПРОФЕСОР:

Теорија  и методика, Техника и тактика и Физичка подготовка во избраниот спорт, во договор со предметиот професор

ФФОСЗ
ВТОРА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Физиологија 05.09.2019 ВО 10 ЧАСОТ ПМФ
Методологија со статистика 02.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ
Биомеханика 04.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ
Хигиена на ФОСП 11.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ
Педагогија         17.09.2019 ВО 11 ЧАСОТ ФИЛОЗОФСКИпреда. 10
Социологија на  ФОСП 03.09.2019 ВО 10 ЧАСОТ ФФОСЗ
Атлетика 19.09.2019 ВО 09 ЧАСОТ Градски стадион
Скијање – 2 12.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ
Танци и народни ора 18.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ
Тактика на избраниот спорт – во договор со предметниот професор ФФОСЗ
ТРЕТА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Медицина на спортот 10.09.2019 ВО 16 ЧАСОТ ФФОСЗ
Психологија на ФОСП 04.09.2019 ВО 11 ЧАСОТ ФФОСЗ
Боречки спортови – 1 05.09.2019 ВО 15 ЧАСОТ ФФОСЗ
Ракомет 11.09.2019 ВО 11 ЧАСОТ ФФОСЗ
Фудбал 12.09 .2019 ВО 11 ЧАСОТ ФФОСЗ
Теорија и методика на спортскиот тренинг 17.09.2019 ВО 11 ЧАСОТ ФФОСЗ
Логорување со планинарска тура 18.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ
ЧЕТВРТА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Кошарка 04.09.2019 ВО 11 ЧАСОТ ФФОСЗ
Кинезитерапија 13.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ
Теорија и методика на спортска рекреација 10.09.2019 ВО 10 ЧАСОТ ФФОСЗ
Боречки спортови – 2 03.09.2019 ВО 15 ЧАСОТ ФФОСЗ
Одбојка 05.09.2019 ВО 11 ЧАСОТ ФФОСЗ
Дидактика на ФОСП 06.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ

 

ТЕРМИНИ ЗА ИЗБОРНИТЕ ПРЕДМЕТИ

ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ТЕРМИНИ МЕСТО
Спортска исхрана 11.09.2019 ВО 15 ЧАСОТ ФФОСЗ
Аеробик и пилатес 10.09.2019 ВО 12 ЧАСОТ ФФОСЗ
Мал фудбал – футсал 12.09.2019 ВО 11 ЧАСОТ ФФОСЗ
Олимпизам 02.09.2019 ВО 10 ЧАСОТ ФФОСЗ
Основи на спортскиот менаџмент 03.09.2019 ВО 10 ЧАСОТ ФФОСЗ
Мини и ракомет на плажа 11.09.2019 ВО 11 ЧАСОТ ФФОСЗ
Фитнес и бодибилдинг 24.09.2019 ВО 09 ЧАСОТ ФФОСЗ
Одбојка на песок 05.09.2019 ВО 12 ЧАСОТ ФФОСЗ
Раководење со човечки ресурси  – Родови и спорт 04.09.2019 ВО 11 ЧАСОТ ФФОСЗ
Кик-бикс 05.09.2019 ВО 15 ЧАСОТ ФФОСЗ
Мерење и тестирање во боречките спортови 03.09.2019 ВО 15 ЧАСОТ ФФОСЗ
Примена на компјутери 13.09.2019 ВО 11 ЧАСОТ ФФОСЗ
Училишен спорт 04.09.2019 ВО 16 ЧАСОТ ФФОСЗ
Мини баскет 10.09.2019 ВО 11 ЧАСОТ ФФОСЗ
Акробатика 24.09.2019 ВО 15 ЧАСОТ ФФОСЗ
Методологија на подготовка на стручни трудови 02.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ
Атлетски повеќебој 19.09.2019 ВО 12 ЧАСОТ Градски стадион
Нутрициски и суплементациски протоколи 10.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ
Елементарно физичко образование 06.09.2019 ВО 14 ЧАСОТ ФФОСЗ
Биомеханичка анализа (аспекти) 04.09.2019 ВО 16 ЧАСОТ ФФОСЗ

 

 

ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 19.08.2019 Г. ДО 30.08.2019 ГОДИНА.

СЕКОЈ СТУДЕНТ Е ОБВРЗАН ДА ИЗВРШИ И ЕЛЕКТРОНСКО

ПРИЈАВУВАЊЕ НА СЕКОЈ ИСПИТ