СООПШТЕНИЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ СКИЈАЊЕ – 2020 ГОДИНА

  • Home
  • Македонски
  • СООПШТЕНИЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ СКИЈАЊЕ – 2020 ГОДИНА


.

СООПШТЕНИЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ СКИЈАЊЕ

2020 ГОДИНА

 

ПРЕДВИДЕНИ ТЕРМИНИ

 

ПРВА СМЕНА – СКИЈАЊЕ – 1          ОД  27.01.2020  ДО 03.02.2020 г.

ВТОРА СМЕНА – СКИЈАЊЕ – 2        ОД  03.02.2020 ДО 10.02.2020 г.

 

Сместувањето ќе биде во хотел МАКПЕТРОЛ – МАВРОВО, во дво/трокреветни соби на база 7 полни пансиони (ноќевање, појадок, ручек, вечера)

Во цената е вклучено:

– Автобуски превоз Скопје-Маврово-Скопје

– Ски-карта за 7 дена

– Осигурување

Потребни податоци за пријавување:

– Име и презиме, адреса, единствен матичен број, број на индекс.

Цена на аранжманот: 18.500,00 мкд

Ве информираме за сметката на ТДПТУ АРБОР ДООЕЛ Скопје:

530-0101015269-23        – Охридска банка

300-0000009501-51        – Комерцијална Банка АД Скопје

 

ПОАЃАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ОД ГОЛЕМИОТ ПАРКИНГ ПРЕД СПОРТСКИОТ ЦЕНТАР “БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ (БАЗЕНОТ ВО КАРПОШ).  ВО 7.30 ЧАСОТ СМЕСТУВАЊЕ НА ОПРЕМАТА ЗА СКИЈАЊЕ ВО АВТОБУС, А ПОАЃАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ВО 8.00 ЧАСОТ.

 

СТУДЕНТИТЕ СЕ ОБВРЗАНИ СО СЕБЕ ДА НОСАТ КОМПЛЕТНА СКИЈАЧКА ОПРЕМА:

  • СКИИ И СТАПЧИЊА
  • СКИЈАЧКИ ЧЕВЛИ
  • СКИЈАЧКО ОДЕЛО
  • КАПА
  • РАКАВИЦИ
  • НАОЧАРИ ЗА СКИЈАЊЕ
  • ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ПАСОШ ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЈА

 

СТУДЕНТИТЕ КОИ НЕМААТ СОПСТВЕНА СКИЈАЧКА ОПРЕМА (СКИИ, ЧЕВЛИ И СТАПЧИЊА) ИСТАТА МОЖАТ ДА ЈА ИЗНАЈМАТ ВО СКИЈАЧКИОТ ЦЕНТАР МАВРОВО.

 

ОД ДЕКАНАТОТ