СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕДМЕТОТ СПОРТСКА ГИМНАСТИКАПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ

ПОРАДИ РЕНОВИРАЊЕ НА ГИМНАСТИЧКАТА САЛА, ИСПИТОТ ПО СПОРТСКА ГИМНАСТИКА СЕ ПРЕЗАКАЖУВА ЗА 11.02.2020 ГОДИНА ВО 15 ЧАСОТ.