СООПШТЕНИЕ ЗА КАМП ФУДБАЛСООПШТЕНИЕ

СТУДЕНТИТЕ КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА КАМП ПО ФУДБАЛ, КОЈ ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ВО ГРЦИЈА, ДА ДОЈДАТ НА СОСТАНОКОТ КОЈ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ФАКУЛТЕТОТ НА 28.05.2019 ГОДИНА ВО 11 ЧАСОТ.