СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТОТ ПО КИНЕЗИТЕРАПИЈАСООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТОТ ПО КИНЕЗИТЕРАПИЈА – ПРОДОЛЖЕНА СЕСИЈА

ПОРАДИ ЗАФАТЕНОСТ НА ПРОФЕСОРОТ ПО КИНЕЗИТЕРАПИЈА, ИСПИТОТ КОЈ БЕШЕ ЗАКАЖАН ЗА 31.10.2019 ГОДИНА  (ЧЕТВРТОК) ВО 11 ЧАСОТ, СЕ ПОМЕСТУВА ЗА 01.11.2019 ГОДИНА (ПЕТОК), ВО 11 ЧАСОТ НА ФФОСЗ