СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТИТЕ ПО: ФУДБАЛ, ФУТСАЛ – МАЛ ФУДБАЛ, АНТРОПОМОТОРИКА И ФИТНЕС И БОДИБИЛДИНГ

  • Home
  • Македонски
  • СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТИТЕ ПО: ФУДБАЛ, ФУТСАЛ – МАЛ ФУДБАЛ, АНТРОПОМОТОРИКА И ФИТНЕС И БОДИБИЛДИНГ


СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТИТЕ ПО: ФУДБАЛ, ФУТСАЛ,СКИЈАЊЕ 1 И 2, АНТРОПОМОТОРИКА И ФИТНЕС И БОДИ-БИЛДИНГ

 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ТЕРМИНИТЕ ЗА ИСПИТИТЕ ПО ПРЕДМЕТИТЕ: ФУДБАЛ, ФУТСАЛ (МАЛ ФУДБАЛ) И СКИЈАЊЕ 1 И 2 СЕ ПОМЕСТУВААТ ЗА 22 ЈАНУАРИ ВО ИСТИТЕ САТНИЦИ.

ТЕРМИНОТ ЗА ИСПИТИТЕ ПО ПРЕДМЕТИТЕ АНТРОПОМОТОРИКА И ФИТЕНЕС И БОДИ-БИЛДИНГ СЕ ПОМЕСТУБА ЗА 28.ЈАНУАРИ 2020 ГОДИНА ВО 17 ЧАСОТ