СЕ ОДИГРАА ПРВИТЕ НАТПРЕВАРИ ВО ОДБОЈКАПОЧИТУВАНИ,
 
ДЕНЕС  (14.03.2019 ГОДИНА – ЧЕТВРТОК) СЕ  ОДИГРАА НАТПРЕВАРИТЕ ВО ОДБОЈКА. 
БЕА ПОСТИГНАТИ СЛЕДНИТЕ РЕЗУЛТАТИ:
 
  ФФОСЗ -ЖЕНИ   –  ФИНКИ -ЖЕНИ   1:2
  ФЕИТ-ЖЕНИ  –  ЕКОНОМСКИ Ф. – ЖЕНИ   2:0  
  ЕКОНОМСКИ Ф. -МАЖИ   –   ФЕИТ – МАЖИ   0:2
 
НАТПРЕВАРИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ВО ПОНЕДЕЛНИК – 18.03.2019 ГОДИНА, СО НАТПРЕВАРИТЕ ВО КОШАРКА