РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВИОТ КОЛОКВИУМ ПО ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА – 12.11.2019

  • Home
  • Македонски
  • РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВИОТ КОЛОКВИУМ ПО ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА – 12.11.2019


REZULTATI

OD PRVA KONTINUIRANA PROVERKA OD  FUNKCIONALNA ANATOMIJA

ZA STUDENTITE NA FAKULTETOT ZA FIZI^KО ОБРАЗОВАНИЕ,

СПОРТ И ЗДРАВЈЕ

Odr`ana na 12.11.2019

 

Ред.бр.

 

Индекс

 

Име

Презиме прв  колоквиум
1. 6645 Беќир Абдиовски 27
2. 6661 Ивана Абдулкарим 27
3. 6603 Наум Александровски ///
4. 6588 Дона Алушовска 27
5. 6637 Бојан Андреевски ///
6. 6620 Теодора Арсовска ///
7. 6568 Моника Бадиоска 27
8. 6673 Давид Божиновски ///
9. 6628 Милош Бојовиќ 33
10. 6595 Андреј Боневски 27
11. 6591 Пандо Вановски ///
12. 6625 Викторија Варадинова 27
13. 6601 Виктор Василевски 27
14. 6648 Даниел Велески 27
15. 6596 Велјан Великов 36
16. 6644 Дејан Велковски ///
17. 6653 Симон Грашиновски 36
18. 6599 Андреј Данилов ///
19. 6577 Оливер Димитриески 33
20. 6600 Владимир Димовски ///
21. 6636 Филип Димоски ///
22. 6613 Димитар Ѓеоргиев ///
23. 6649 Игор Ѓоргиев 30
24. 6606 Мартин Завојчевски 27
25. 6631 Малик Зибери 27
26. 6632 Теодора Златановска ///
27. 6639 Габриел Ивановски ///
28. 6614 Кристијан Илиевски ///
29. 6695 Шефкет Јашари ///
30. 6617 Олгица Јованова 33
31. 6592 Христијан Јовановски 30
32. 6627 Марија Јованоска 27
33. 6565 Јана Калајџиевска 27
34. 6640 Виктор Калевски 27
35. 6598 Теодор Камчевски 27
36. 6571 Никола Карафилоски 33
37. 6629 Алек Ковачески 27
38. 6663 Бојан Колевски 27
39. 6651 Костадин Коловски ///
40. 6652 Антонио Костадинов 27
41. 6585 Ана Крбалеска 30
42. 6615 Гордан Крстиќ ///
43. 6619 Фатих Крцковски ///
44. 6572 Мартин Малчев 30
45. 6638 Андон Марковски 30
46. 6580 Тамара Маркоска 30
47. 6656 Виктор Миланов 30
48. 6574 Христијан Миленкоски 27
49. 6605 Ристе Милески 27
50. 6634 Андреј Митрески ///
51. 6641 Саше Михајловиќ ///
52. 6621 Стефан Михајловски ///
53. 6567 Јован Младенов 27
54. 6633 Фонче Мурџески 27
55. 6647 Теодор Најденов 36
56. 6642 Дамјан Наумовски 27
57. 6672 Марио Наумоски ///
58. 6612 Виктор Неделковски 27
59. 6579 Милица Николиќ 30
60. 6610 Мартина Николова ///
61. 6608 Давид Николовски 30
62. 6575 Намик Осман 27
63. 6593 Борјан Пановски ///
64. 6657 Трајче Пеев ///
65. 6583 Виктор Петровски 30
66. 6594 Марио Петрушевски ///
67. 6609 Марко Петрушевски ///
68. 6570 Христијан Петрушевски 43,5
69. 6573 Наталија Пецанова 33
70. 6566 Иван Попов 33
71. 6616 Сара Ристовска ///
72. 6626 Димитар Ристовски 30
73. 6611 Давид Ристовски ///
74. 6643 Маја Роџевска 39
75. 6607 Виктор Саздановски ///
76. 6664 Викторија Сандева ///
77. 6584 Симона Симовска 30
78. 6635 Столе Смилковски 27
79. 6630 Илче Степаноски ///
80. 6589 Бојан Стојановиќ 30
81. 6602 Борјан Стојановски ///
82. 6618 Лука Стојановски 39
83. 6665 Марко Стојчески 33
84. 6654 Стефан Столески 27
85. 6581 Бојан Танески 30
86. 6578 Боби Танески 39
87. 6604 Крсте Ташески 33
88. 6586 Александар Тодоровски 27
89. 6569 Мила Трајковиќ 27
90. 6622 Александар Трајковски 30
91. 6597 Миле Цветановски 30
92. 6702 Никола Цветаноски 27
93. 6650 Милош Цветковски 27
94. 6576 Александра Шароска 36
95. 6587 Христијан Шумкоски 27
96. 6681 Виктор Велјаноски 30
97. 6582 Иван Стојанов 27
98. 6498 Бобан Каевски Да се јави кај секретарката

 

NAPOMENA:

  • Studentite mo`at da napravat uvid vo rezultatite od kolokviumot na 11.2019 od 15:00~ na predavawe  kaj doc.d-r E.^adikovska

Od Katedrata