РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО СКИЈАЊЕ 1,2 ДАТУМ: 12.09.2019Преземете го документот со кликнување на линкот подолу за да ги видите резултатите од испитот по Скијање 1 и 2 на датум 12.09.2019.

Термини за консултација се 27.09.2019 во 09:00ч.

Rezultati ispit