РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО АНАТОМИЈА ОДРЖАН НА 17.12.2019

  • Home
  • Македонски
  • РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО АНАТОМИЈА ОДРЖАН НА 17.12.2019


REZULTATI

OD ВТОРА KONTINUIRANA PROVERKA OD  FUNKCIONALNA ANATOMIJA

ZA STUDENTITE NA FAKULTETOT ZA FIZI^KО ОБРАЗОВАНИЕ,

СПОРТ И ЗДРАВЈЕ

Odr`ana na 17.12.2019

број Индекс Име Презиме колоквиум 2
1. 6645 Беќир Абдиовски ///
2. 6661 Ивана Абдулкарим 33
3. 6603 Наум Александровски ///
4. 6588 Дона Алушовска ///
5. 6637 Бојан Андреевски ///
6. 6620 Теодора Арсовска ///
7. 6568 Моника Бадиоска ///
8. 6673 Давид Божиновски 27
9. 6628 Милош Бојовиќ ///
10. 6595 Андреј Боневски ///
11. 6591 Пандо Вановски ///
12. 6625 Викторија Варадинова ///
13. 6601 Виктор Василевски ///
14. 6648 Даниел Велески 27
15. 6596 Велјан Великов 36
16. 6644 Дејан Велковски ///
17. 6653 Симон Грашиновски 33
18. 6599 Андреј Данилов ///
19. 6577 Оливер Димитриески ///
20. 6600 Владимир Димовски 27
21. 6636 Филип Димоски 27
22. 6613 Димитар Ѓеоргиев ///
23. 6649 Игор Ѓоргиев ///
24. 6606 Мартин Завојчевски ///
25. 6631 Малик Зибери ///
26. 6632 Теодора Златановска ///
27. 6639 Габриел Ивановски ///
28. 6669 Стефан Јакимовски ///
29. 6617 Олгица Јованова 30
30. 6592 Христијан Јовановски 27
31. 6627 Марија Јованоска ///
32. 6565 Јана Калајџиевска ///
33. 6640 Виктор Калевски ///
34. 6598 Теодор Камчевски 27
35. 6571 Никола Карафилоски 27
36. 6629 Алек Ковачески ///
37. 6651 Костадин Коловски ///
38. 6652 Антонио Костадинов 27
39. 6585 Ана Крбалеска 27
40. 6615 Гордан Крстиќ ///
41. 6619 Фатих Крцковски ///
42. 6572 Мартин Малчев 30
43. 6638 Андон Марковски 30
44. 6580 Тамара Маркоска ///
45. 6590 Дамјан Масевски ///
46. 6656 Виктор Миланов ///
47. 6574 Христијан Миленкоски 33
48. 6605 Ристе Милески ///
49. 6634 Андреј Митрески ///
50. 6641 Саше Михајловиќ ///
51. 6621 Стефан Михајловски ///
52. 6633 Фонче Мурџески ///
53. 6647 Теодор Најденов ///
54. 6642 Дамјан Наумовски 30
55. 6672 Марио Наумоски ///
56. 6612 Виктор Неделковски ///
57. 6579 Милица Николиќ ///
58. 6610 Мартина Николова ///
59. 6608 Давид Николовски ///
60. 6575 Намик Осман ///
61. 6593 Борјан Пановски ///
62. 6657 Трајче Пеев ///
63. 6583 Виктор Петровски ///
64. 6594 Марио Петрушевски ///
65. 6570 Христијан Петрушевски 30
66. 6573 Наталија Пецанова 33
67. 6566 Иван Попов 27
68. 6616 Сара Ристовска ///
69. 6626 Димитар Ристовски 27
70. 6643 Маја Роџевска 27
71. 6607 Виктор Саздановски ///
72. 6584 Симона Симовска ///
73. 6635 Столе Смилковски ///
74. 6630 Илче Степаноски ///
75. 6602 Борјан Стојановски ///
76. 6618 Лука Стојановски ///
77. 6665 Марко Стојчески ///
78. 6654 Стефан Столески ///
79. 6581 Бојан Танески 27
80. 6578 Боби Танески 27
81. 6604 Крсте Ташески ///
82. 6586 Александар Тодоровски ///
83. 6569 Мила Трајковиќ 27
84. 6622 Александар Трајковски ///
85. 6597 Миле Цветановски 27
86. 6671 Христијан Цветаноски ///
87. 6702 Никола Цветаноски ///
88. 6650 Милош Цветковски ///
89. 6576 Александра Шароска 33
90. 6587 Христијан Шумкоски ///
91. 6692 Анета Антовска 30
92. 6681 Виктор Велјаноски ///
93. 6683 Филип Кавазов ///
94. 6689 Давор Петровски ///
95. 6582 Иван Стојанов ///

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAPOMENA:

  • Studentite mo`at da napravat uvid vo rezultatite od kolokviumot na 24.12.2019 od 10:00-11:00~ kaj doc.d-r E.^adikovska
  • Ispitot vo Januarska ispitna sesija 2020god }e se ord`i na 01.2020г во 9:00ч на Институт за анатомија
  • Студентите за потпис да ги донесат индексите на 21.01.2020г. кај тех.секретарка
  • Студентите кои ги положиле двата колоквиуми да донесат пријава и индекс на 21.01.2020г кај тех.секретарка

Od Katedrata