ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ОД ВТОРИОТ УПИСЕН РОК ЗА 201920 ГОДИНА

  • Home
  • Македонски
  • ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ОД ВТОРИОТ УПИСЕН РОК ЗА 201920 ГОДИНА


ПРЕЛИМИНАРНИ ЛИСТИ ОД

ВТОРИОТ УПИСЕН РОК ЗА УЧЕБНАТА 2019/20 ГОДИНА

 

 НАСОКА ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ
(ОСВОЕНИ ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ)


Редовни со школарина

 

1 76724 31,70 22,78 54,48
2 76802 57,64 25,07 82,71
3 76957 55,85 22,57 78,42
4 77116 46,29 27,23 73,52
5 77272 33,36 21,84 55,20
6 77369 32,77 20,51 53,28
7 77417 45,60 26,97 72,57
8 77452 30,69 25,35 56,04
9 77467 28,47 17,51 45,99

 

 

НАСОКАТА ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ
(ОСВОЕНИ ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ)


Вонредни

 

1 76819 39,69 26,51 66,20
2 77419 50,35 22,44 72,79

 

 

 

НАСОКА СПОРТ – ВЕЛОСИПЕДИЗАМ
(ОСВОЕНИ ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ)

 

 

1 77209 7,30 0,00 73,00

 

 

 

НАСОКА СПОРТ –  ФУДБАЛ
(ОСВОЕНИ ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ)

 

1 76892 45,45 21,28 66,73
2 77151 30,89 12,00 42,89

 

 

НАСОКА СПОРТ –  РАКОМЕТ
(ОСВОЕНИ ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ)

 

1 77031 44,94 27,28 72,22

 

 

НАСОКА СПОРТ –  КОШАРКА
(ОСВОЕНИ ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ)

 

1 77603 59,47 40,00 99,47

 

 

 

 

 

Комисија

 

 

Претседател: проф. д-р Милан Наумовски   с.р.

 

Член: проф. д-р Александар Туфекчиевски  с.р.

 

Член: проф. д-р Гино Стрезовски с.р.