ПРВИ НАТПРЕВАРИ ВО МАЛ ФУДБАЛ12.03.2019 г.

 

Одиграни и првите натпревари во мал фудбал во машка конкуренција од универзитетската лига на УКИМ

Студентите на ФФОСЗ со прва победа и во натпреварите во  мал фудбал

Денес на натпреварите во мал фудбал беа постигнати следните резултати:

 

ФФОСЗ (М) – ФАРМАЦИЈА  (М)       10 : 0

ФЕИТ (М) – ФИНКИ (М)                    1 : 3

ПРАВЕН (М) – ФИЛОЗОФСКИ  (М)  0 :8

 

Утрешните натпревари во ракомет во машка и женска конкуренција се одложени.