КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИВо рамки на програмата ЕРАЗМУС+ K103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии за студенти и наставен кадар за студиски престој на високообразовните институции во ЕУ. За размена на додипломско ниво, право на пријавување имаат само редовни студенти со завршена прва година на студии.

Преземи