ИНФОРМАЦИЈА ЗА КОЛОКВИУМОТ ПО ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА

  • Home
  • Македонски
  • ИНФОРМАЦИЈА ЗА КОЛОКВИУМОТ ПО ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА


Ве информираме дека првиот колквиум по предметот Функционална анатомија

ке се одржи на 12.11.2019 (вторник) од 15 часот на Институтот за анатомија