Известување за промена на термин – социологија и спортски менаџмент

  • Home
  • Македонски
  • Известување за промена на термин – социологија и спортски менаџмент


Почитувани,

Ве известуваме дека терминот за испит на предметите Социологија на физичко образование и спорт и Спортски менаџмент се презакажува од недела (10.11.2019) во САБОТА (09.11.2019) од 17:00 – 19:00ч.