ПРОДОЛЖЕНА КАЗНЕНА СЕПТЕМВРИСКА  ИСПИТНА СЕСИЈА- 2020 ГОДИНА

  • Home
  • Македонски
  • ПРОДОЛЖЕНА КАЗНЕНА СЕПТЕМВРИСКА  ИСПИТНА СЕСИЈА- 2020 ГОДИНА


 

ТЕРМИНИ ЗА ПРОДОЛЖЕНА КАЗНЕНА СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА  СЕСИЈА-2020 ГОДИНА
ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Историја на физичката култура 26.10.2020 ВО 17 ЧАСОТ ON LINE
Кинезиолошка антропологија 28.10.2020 ВО 10 ЧАСОТ ON LINE
Пливање со ватерполо 30.10.2020 ВО 15 ЧАСОТ Базен Карпош СЦБТ.
Антропомоторика 26.10.2020 ВО 09 ЧАСОТ ON LINE
Спортска гимнастика 27.10.2020 ВО 15 ЧАСОТ ON LINE
Функционална анатомија 30.11.2020ВО 17 ЧАСОТ ON LINE
Скијање –  1 27.10.2020 ВО 17 ЧАСОТ ON LINE
ВО ДОГОВОР СО ПРЕДМЕТНИОТ ПРОФЕСОР:

Теорија  и методика, Техника и тактика и Физичка подготовка во избраниот спорт, во договор со предметиот професор

ON LINE
ВТОРА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Физиологија 26.10.2020ВО 17 ЧАСОТ ON LINE
Методологија со статистика 27.10.2020 ВО 10 ЧАСОТ ON LINE
Биомеханика 28.10.2020 ВО 10 ЧАСОТ ON LINE
Хигиена на ФОСП 29.10.2020 ВО 11 ЧАСОТ ON LINE
Педагогија 28.10.2020 ВО 17 ЧАСОТ ON LINE
Социологија на  ФОСП 29.10.2020 ВО 17 ЧАСОТ ON LINE
Атлетика 29.10.2020 ВО 09 ЧАСОТ ON LINE
Скијање – 2 30.10.2020 ВО 18 ЧАСОТ ON LINE
Танци и народни ора 30.10.2020 ВО 10 ЧАСОТ ON LINE
Тактика на избраниот спорт – во договор со предметниот професор
ТРЕТА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Медицина на спортот 26.10.2020 ВО 10 ЧАСОТ ON LINE
Психологија на ФОСП 27.10.2020 ВО 11 ЧАСОТ ON LINE
Боречки спортови – 1 28.10.2020 ВО 11 ЧАСОТ ON LINE
Ракомет 28.10.2020 ВО 17 ЧАСОТ ON LINE
Фудбал 30.10.2020 ВО 15 ЧАСОТ ON LINE
Теорија и методика на спортскиот тренинг 29.10.2020 ВО 11 ЧАСОТ ON LINE
Логорување со планинарска тура 30.10.2020 ВО 12 ЧАСОТ ON LINE
ЧЕТВРТА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО
Кошарка 26.10.2020 ВО 17 ЧАСОТ ON LINE
Кинезитерапија 28.10.2020 ВО 11 ЧАСОТ ON LINE
Теорија и методика на спортска рекреација 26.10.2020 ВО 11 ЧАСОТ ON LINE
Боречки спортови – 2 27.10.2020 ВО 16 ЧАСОТ ON LINE
Одбојка 29.10.2020 ВО 11 ЧАСОТ ON LINE
Дидактика на ФОСП 30.10.2020 ВО 11 ЧАСОТ ON LINE

 

ТЕРМИНИ ЗА ИЗБОРНИТЕ ПРЕДМЕТИ

ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ТЕРМИНИ МЕСТО
Спортска исхрана 29.10.2020 ВО 14 ЧАСОТ ON LINE
Аеробик и пилатес 26.10.2020 ВО 12 ЧАСОТ ON LINE
Мал фудбал – футсал 30.10.2020 ВО 11 ЧАСОТ ON LINE
Олимпизам 26.10.2020 ВО 18 ЧАСОТ ON LINE
Основи на спортскиот менаџмент 29.10.2020 ВО 18 ЧАСОТ ON LINE
Мини и ракомет на плажа 28.10.2020 ВО 18 ЧАСОТ ON LINE
Фитнес и бодибилдинг 26.10.2020 ВО 12 ЧАСОТ ON LINE
Одбојка на песок 29.10.2020 ВО 12 ЧАСОТ ON LINE
Раководење со човечки ресурси  – Родови и спорт 27.10.2020 ВО 12 ЧАСОТ ON LINE
Кик-бикс 28.10.2020 ВО 13 ЧАСОТ ON LINE
Мерење и тестирање во боречките спортови 28.10.2020 ВО 18 ЧАСОТ ON LINE
Примена на компјутери 30.10.2020 ВО 13 ЧАСОТ ON LINE
Училишен спорт 28.10.2020 ВО 12 ЧАСОТ ON LINE
Мини кошарка 26.10.2020 ВО 19 ЧАСОТ ON LINE
Акробатика 27.10.2020 ВО 17 ЧАСОТ ON LINE
Методологија на подготовка на стручни трудови 27.10.2020 ВО 12 ЧАСОТ ON LINE
Биомеханичка анализа во спортот 28.10.2020 ВО 14 ЧАСОТ ON LINE
Атлетски повеќебој 29.10.2020 ВО 12 ЧАСОТ ON LINE
Нутрициски и суплементациски протоколи 26.10.2020 ВО 13 ЧАСОТ ON LINE

 

СЕКОЈ ИСПИТ ТРЕБА ДА БИДЕ ПРИЈАВЕН ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА ВО ПЕРИОДОТ ОД 16 – 22 ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА.

 

ЗАЕДНО СО ПРИЈАВАТА ТРЕБА ДА БИДЕ ДОСТАВЕНА И УПЛАТНИЦА ОД 1000 ДЕНАРИ ЗА СЕКОЈ ИСПИТ.

 

ПРАВО НА ПОЛАГАЊЕ ИМААТ СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО ЗАПИШАЛЕ ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2020/21 ГОДИНА