УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – МАЛ ФУДБАЛ – 09.04.2019 Г.

  • Home
  • Македонски
  • УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – МАЛ ФУДБАЛ – 09.04.2019 Г.


Денес(9.4.2019 вторник) на натпреварите во мал фудбал беа постигнати следните резултати:

 

Медицински ф. -мажи Правен ф.- мажи 0 : 3
ФФОСЗ- мажи Економски ф.– мажи 3 : 0

 

Со одигрување на денешните натпревари завршија натпреварите во групи.

Пласманот по групи изгледа вака:

 

УНИВЕРЗИТЕТСКА ЛИГА НА УКИМ ВО МАЛ ФУДБАЛ МАЖИ

ПЛАСМАН ВО ГРУПНА ФАЗА ОД НАТПРЕВАРИТЕ

Освоено место во групата Група А Група Б Група В Група Г
1. ФФОСЗ Градежен

Факултет

Машински факултет Филозофски

факултет

2. Фармацевтски факултет Факултет за ветеринарна медицина ФИНКИ Правен

факултет

3. Економски

факултет

Богословски

Факултет

ФЕИТ Медицински

факултет

 

Формирани парови за четвртфинални натпревари:

 

ФФОСЗ-ВЕТЕРИНА

 

ГРАДЕЖЕН Ф.- ФАРМАЦИЈА

 

МАШИНСКИ Ф. – ПРАВЕН Ф.

 

ФИЛОЗОФСКИ Ф. – ФИНКИ