УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ – ПИНГ-ПОНГ И ШАХ

 • Home
 • Македонски
 • УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ – ПИНГ-ПОНГ И ШАХ


УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – ШАХ И ПИНГ ПОНГ

 

ОФИЦИЈАЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОД УНИВЕРЗИТЕТСКОТО ПРВЕНСТВО НА УКИМ ВО ШАХ  И ПИНГ ПОНГ ЗА СТУДЕНТИ И СТУДЕНТКИ, ОДРЖАНО НА 10.05.2019 И 11.05.2019 ГОДИНА

 

ШАХ-МАШКА КОНКУРЕНЦИЈА

 1. Николовски Давид – ФИНКИ
 2. Стојчевски Мартин – ФЕИТ
 3. Ставров Вешки Димитар – ФЕИТ

 

ШАХ- ЖЕНСКА КОНКУРЕНЦИЈА

 1. Николовска Драгана – ФИНКИ

2.Јеринчева Анастазија – Стоматолошки факултет

 1. Пандева Љупка – ПМФ

 

ПИНГ ПОНГ – МАШКА КОНКУРЕНЦИЈА

 1. Стојанов Венко – ФИНКИ
 2. Џаковиќ Владимир – Фармацевтски факултет
 3. Атанасов Бобан – ФЕИТ

 

ПИНГ ПОНГ – ЖЕНСКА КОНКУРЕНЦИЈА

 1. Станковска Анета – Медицински факултет
 2. Стаменковска Ангела – Медицински факултет
 3. Каракаш Искра – Фармацевтски факултет