УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – ФУДБАЛ – 26.03.2019 Г.УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ТРЕТА НЕДЕЛА– МАЛ ФУДБАЛ

Денес  (26.03.2019 година-вторник) на натпреварите во мал фудбал во машка конкуренција беа постигнати следниве резултати:

ГРАДЕЖЕН (М)  :  ВЕТЕРИНА  (М)    5 : 1

ФИЛОЗОФСКИ (М)  :  МЕДИЦИНСКИ  (М)  3 : 1

ЕКОНОМСКИ  (М)  :  ФАРМАЦИЈА  (М)  0 : 3