УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – СТРЕЛАШТВО – 02.04.2019 Г.

  • Home
  • Македонски
  • УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – СТРЕЛАШТВО – 02.04.2019 Г.


УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – СТРЕЛАШТВО

 

ОФИЦИЈАЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОД УНИВЕРЗИТЕТСКОТО ПРВЕНСТВО НА УКИМ ВО СТРЕЛАШТВО СО ВОЗДУШНА ПУШКА ЗА СТУДЕНТИ И СТУДЕНТКИ, ОДРЖАНО НА 23.03.2019 ГОДИНА.

 

  1. Димитриевски Иван – Архитектонски факултет 80
  2. Тасевски Ѓорѓија – Технолошко-металуршки ф. 79
  3. Павловски Стефан – Правен факултет 72

 

 

  1. Балабан Нина – Правен факултет 80
  2. Митревска Елена – Факултет за ветеринарна медицина 74
  3. Гаштаровска Ана – Факултет за музичка уметност 48