УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – РАКОМЕТ – 03.04.2019 Г.УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ЧЕТВРТА НЕДЕЛА– РАКОМЕТ

 

Денес  (среда 3.04.2019 година) на натпреварите во  ракомет  беа постигнати следниве резултати:

ФИНКИ (М) : МЕДИЦИНСКИ (М)  11 : 20

ФИНКИ (Ж) : МЕДИЦИНСКИ (Ж)  10 : 0

ФЕИТ (М) : ФИЛОЗОФСКИ (М)  18 : 17