УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – ОДБОЈКА – 04.04.2019 Г.УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ  ЧЕТВРТА  НЕДЕЛА– ОДБОЈКА

 

Измина и четвртата недела откако стартуваа  универзитетските спортски натпревари на УКИМ. Во последниот натпреварувачки ден од оваа недела  (четврток 4.04.2019 г.)  беа  одиграни натпреварите  во одбојка  во машка и женска конкуренција и постигнати се следниве

РЕЗУЛТАТИ:

ФИНКИ (Ж) : МЕДИЦИНСКИ (Ж)  2 : 0

ФЕИТ (М) : ФФОСЗ (М)  2 : 1