УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – МАЛ ФУДБАЛ – 23.04.2019 Г.

  • Home
  • Македонски
  • УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – МАЛ ФУДБАЛ – 23.04.2019 Г.


ДЕНЕС СЕ ОДИГРАА НАТПРЕВАРИ ВО МАЛ ФУДБАЛ. БЕА ПОСТИГНАТИ СЛЕДНИТЕ РЕЗУЛТАТИ:
ПРВ ПОЛУФИНАЛЕН НАТПРЕВАР
 ГРАДЕЖЕН Ф. МАЖИ  –   ФФОСЗ МАЖИ – 1:3
ВТОР ПОЛУФИНАЛЕН НАТПРЕВАР
МАШИНСКИ Ф. МАЖИ   –  ФИЛОЗОФСКИ Ф. МАЖИ – 0:6
КАКО И НАТПРЕВАРОТ ВО ЖЕНСКА КОНКУРЕНЦИЈА:
ФФОСЗ ЖЕНИ   –  ФИНКИ – ЖЕНИ – 7:0