УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – КОШАРКА – 25.03.2019 Г.УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ТРЕТА НЕДЕЛА–КОШАРКА

 

Денес  25.03.2019 година (понеделник) со натпреварите  во кошарка беше „отворена“ и третата недела од Универзитетската лига на УКИМ. Постигнати се следниве

РЕЗУЛТАТИ:

ФАРМАЦИЈА (М) :  ПРАВЕН (М)  52 : 55

ФИЛОЗОФСКИ  (М) :  МЕДИЦИНСКИ  (М)  51 : 56

ЕКОНОМСКИ (Ж)  :  ФАРМАЦИЈА  (Ж)  0 : 20