УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – КОШАРКА – 15.04.2019 Г.УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ШЕСТА НЕДЕЛА – КОШАРКА

 

Во рамките на денешните натпревари (15.4.2019 понеделник) беа одиграни натпреварите во кошарка во машка и женска конкуренција од шесттата недела од Универзитетската лига на УКИМ и беа постигнати следниве

 

РЕЗУЛТАТИ:

ФФОСЗ (М) : ФАРМАЦИЈА (М) 92 : 48

ФФОСЗ (Ж) : ФИНКИ (Ж)  16 : 37

МАШИНСКИ (М) : ФИНКИ (М) 63 : 34