УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – КОШАРКА – 08.04.2019 Г.УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ПЕТТА НЕДЕЛА – КОШАРКА

 

На почетокот од петтата недела од универзитетските спортски натпревари на УКИМ во кошарка, беа постигнати следните

РЕЗУЛТАТИ:

ФИЛОЗОФСКИ (М)  :  БОГОСЛОВСКИ (М)   10 : 0

ФАРМАЦИЈА (Ж) : ФФОСЗ (Ж)  14 : 38

ГРАДЕЖЕН (М) :  ФФОСЗ (М)  43: 66