СООПШТЕНИЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ СКИЈАЊЕ

  • Home
  • Македонски
  • СООПШТЕНИЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ СКИЈАЊЕ


СООПШТЕНИЕ ЗА ТЕРЕНСКАТА НАСТАВА ПО СКИЈАЊЕ ЗА УЧЕБНАТА 2019-2020 ГОДИНА

 

ПОЧИТУВАНИ,

СИТЕ СТУДЕНТИ КОИ ЌЕ ДА ОДАТ НА ТЕРЕНСКА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ СКИЈАЊЕ, УПЛАТАТА ВО АГЕНЦИЈАТА АРБО ТРЕБА ДА ЈА ИЗВРШАТ НАЈДОЦНА ДО 22 ЈАНУАРИ 2020 ГОДИНА.

                                                                                    ОД ДЕКАНАТОТ