СООПШТЕНИЕ ЗА ЛЕТНО ЛОГОРУВАЊЕ СО ПЛАНИНАРСКА ТУРА – 2019 Г.

  • Home
  • Македонски
  • СООПШТЕНИЕ ЗА ЛЕТНО ЛОГОРУВАЊЕ СО ПЛАНИНАРСКА ТУРА – 2019 Г.


Bul. Partizanski Odredi 21 A2 local 6 1000 Skopje, Macedonia

T.+38923109518

+38923127728

arbo@arbotravel.com.mk

www.arbotravel.com

www.go2macedonia.com

www.bussrentalcars.com

СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ЗА ЛЕТНОТО ЛОГОРУВАЊЕ ЗА УЧЕБНАТА 2019 ГОДИНА

 

Цената на аранжманот е 10.800,00 мкд. Во цената на аранжманот се вклучени седум полни пансиони:

  • Сместување во хотел ГАЛЕБ – СТРУГА на база на 7 полни пансиони (ноќевање, појадок, ручек и вечера) во период 01.07.2019 – 07.07.2019 г.
  • Сместувањето е во 2-креветни и 3-креветни соби за студентите,
  • Патничко осигурување за целиот период,
  • Медицинско лице за време на одвивање на наставата,
  • Професионален туристички пратител од страна на агенцијата.

Уплатите се вршат на сметка: ТД АРБОР ДООЕЛ Скопје

300000000950151

Комерцијална Банка ад Скопје