СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПЛИВАЊЕ СО ВАТЕРПОЛО

  • Home
  • Македонски
  • СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПЛИВАЊЕ СО ВАТЕРПОЛО


ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПЛИВАЊЕ СО ВАТЕРПОЛО КОЈ НЕ СЕ ОДРЖА ВО РЕДОВНАТА ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКА СЕСИЈА,  ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА НА 03.04.2019 ГОДИНА ВО 13 ЧАСОТ ВО БАЗЕНОТ КАРПОШ. ПРИЈАВИТЕ СЕ НАОЃААТ КАЈ ПРОФЕСОРКАТА ПО ПЛИВАЊЕ.

ОД ДЕКАНАТОТ