Соопштение за испитот по педагогијаИСПИТОТ ПО ПЕДАГОГИЈА – ВТОРА ДЕКАДА, ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ, СПОРТ И ЗДРАВЈЕ НА 06.02.2019 ГОДИНА ВО 10 ЧАСОТ.