РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА НА 24.09.2019

  • Home
  • Македонски
  • РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА НА 24.09.2019


Кликнете на линкот подолу за да ги видите резултатите од испитот по Функционална Анатомија одржан на 24.09.2019 година.

Термини за консултации се на 25.09.2019 од 11:00ч.

Rezultati ispit anatomija