ИНФОРМАЦИЈА ЗА ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ ЗА ПРЕЗАКАЖУВАЊЕ НА СЕМИНАРОТ ПО ОЛИМПИЗАМ

  • Home
  • Македонски
  • ИНФОРМАЦИЈА ЗА ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ ЗА ПРЕЗАКАЖУВАЊЕ НА СЕМИНАРОТ ПО ОЛИМПИЗАМ


СЕМИНАРОТ ПО ИЗБОРНИОТ ПРЕДМЕТ ОЛИМПИЗАМ, НАМЕСТО ВО САБОТА НА 30.11.2019 ГОДИНА ОД 8 ЧАСОТ, ЌЕ БИДЕ ОДРЖАН ВО НЕДЕЛА НА 01.12.2019 ГОДИНА (ПРВИ ДЕКЕМВРИ) ВО 13 ЧАСОТ