Пријавување на испити во Август-Септемвриска сесија

  • Home
  • Македонски
  • Пријавување на испити во Август-Септемвриска сесија


Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

На iKnow можете да ги пријавувате испитите кои ќе ги полагате во Август-Септемвриската испитна сесија.

Ви посакуваме успех во новата испитна сесија!