Upcoming Events

Loading Events

УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ

Вчера на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје беа одиграни финалните натпревари од Универзитетската спортска лига на УКИМ во екипните спортови: мал фудбал, ракомет мажи, одбојка жени и кошарка мажи.
Постигнати се следниве резултати:

МАЛ ФУДБАЛ
Натпревар за прво место
ФФОСЗ : МАШИНСКИ Ф. ( 9: 0 )

РАКОМЕТ мажи
Натпревар за прво место
ФФОСЗ : ФЕИТ (29: 23 )

ОДБОЈКА жени
Натпревар за прво место
ФФОСЗ : ЕКОНОМСКИ Ф. (2 : 0 )

КОШАРКА мажи
Натпревар за прво место
ФФОСЗ : МАШИНСКИ Ф. (55: 36 )

 

Event Details

Share