Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
Додипломски Студии
Постдипломски Студии
Докторски Студии
Литература

ГО НАПРАВИВТЕ ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР

СТУДЕНТИТЕ СЕ НАШАТА СИЛА, ОБРАЗОВАНИЕТО И СПОРТОТ СЕ НАШАТА ЕНЕРГИЈА, А УСПЕСИТЕ ВО СПОРТОТ, НАШАТА АФИРМАЦИЈА

ГО ОДБРАВТЕ ФАКУЛТЕТОТ КОЈ НУДИ ГОЛЕМ БРОЈ МОЖНОСТИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СИТЕ СТЕПЕНИ НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ ПРОЦЕС И НА СИТЕ НИВОА ВО СПОРТОТ (градинки, основно и средно образование, АРМ, МВР, спортски федерации, министерства, АМСМ,  спортски школи, клубови, универзитетски спорт и селектори на репрезентации).

КАЈ НАС СТУДИРААТ НАЈДОБРИТЕ, ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

НА СЛЕДНИОТ КЛИП ПРОСЛЕДЕТЕ ЈА КРЕАТИВНОСТА И УМЕШНОСТА НА НАШИТЕ СТУДЕНТИ

Услови за запишување на студиите

Од академската 2011/2012 година, со одлука на Наставно-научниот совет на факултетот уписот на новите студенти се врши без полагање приемен испит.
Запишувањето на студиите од првиот циклус се реализира во согласност со законските прописи во Р. Македонија и актитие на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје, според Конкурсот на Владата на Р. Македонија за учебната 2014/2015 година. Истиот може да го превземете од следниов линк КОНКУРС 1014/15

Галерија

За нас

Ценејќи ја 34-годишната традиција на Факултетот за физичка култура при Универзитетот „Св.Кирил и Методи” од Скопје, може слободно да кажам дека истата претставува најстара и најреномирана наставно-научна институција во Република Македонија од подрачјето на кинезиологијата. Повеќе ...

Контакт

Адреса: ул.„Димче Мирчев бр.3”
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: +389 2 3113 654
Факс: +389 2 3119 755
E-mail: admin@ffosz.ukim.edu.mk

Повеќе ...