Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
Додипломски Студии
Постдипломски Студии
Докторски Студии
Литература

СТУДИСКА ПРОГРАМА

II - ЦИКЛУС НА СТУДИИ - КИНЕЗИОЛОГИЈА

Проф. д-р Зоран Радиќ  - Раководител на Последипломски студии

Вон. проф. д-р Митричка Џамбазовска Старделова - Секретар на Последипломски студии

 

- студиска програма и литература II циклус на студии- кинезиологија


Ценовник за услугите кои ги врши Центарот за анализа и обработка на податоци.

Одлука за начинот и постапката на обработка на податоци од научно - истражувачки трудови и проекти.

Галерија

За нас

Ценејќи ја 34-годишната традиција на Факултетот за физичка култура при Универзитетот „Св.Кирил и Методи” од Скопје, може слободно да кажам дека истата претставува најстара и најреномирана наставно-научна институција во Република Македонија од подрачјето на кинезиологијата. Повеќе ...

Контакт

Адреса: ул.„Димче Мирчев бр.3”
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: +389 2 3113 654
Факс: +389 2 3119 755
E-mail: admin@ffosz.ukim.edu.mk

Повеќе ...