Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
Додипломски Студии
Постдипломски Студии
Докторски Студии
Литература

УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – МАЛ ФУДБАЛ ОСМА НЕДЕЛА


Со одигрување на натпреварите во мал фудбал, студентите од УКИМ ја “раситнија” и осмата недела од Универзитетските спортски лиги на УКИМ. Покрај фудбалот неделава на програмата се и редовните натпревари од натпреварите во ракомет и одбојка каде што ќе се одиграат и првите 1/2 полуфинални натпревари, додека саботата е резервирана за индивидуалните спортови, а оваа сабота тоа е куглањето.

Постигнати се следниве резултати:

ВЕТЕРИНА - ФФОСЗ (1: 15)
АРХИТЕКТУРА – ПЕДАГОШКИ (0: 3)
ФЕИТ - МАШИНСКИ Ф. (2: 6)

Дел од атмосферата на тој чин можете да ја погледнете тука.

Галерија

За нас

Ценејќи ја 34-годишната традиција на Факултетот за физичка култура при Универзитетот „Св.Кирил и Методи” од Скопје, може слободно да кажам дека истата претставува најстара и најреномирана наставно-научна институција во Република Македонија од подрачјето на кинезиологијата. Повеќе ...

Контакт

Адреса: ул.„Димче Мирчев бр.3”
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: +389 2 3113 654
Факс: +389 2 3119 755
E-mail: admin@ffosz.ukim.edu.mk

Повеќе ...