Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
Undergraduate Studies
Postgraduate Studies
Doctoral Studies
Literature


News


УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – ШАХ И ПИНГ-ПОНГ

Измина и петтата недела одкако стартуваа натпреварите во колективните спортови (мал фудбал, кошарка, ракомет и одбојка) од Универзитетските спортски лиги на УКИМ. Во петоко Read more...

Last updated: 2018-04-22
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ - ОДБОЈКА

На Факултетот за Физичко образование, спорт и здравје во тек се Универзитетските спортски натпревари од петтата недела во колективните спортови, а во петок и сабота со нат Read more...

Last updated: 2018-04-19
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ - РАКОМЕТ

Изминува и петтата недела откако стартуваа Универзитетските спортски натпревари при УКИМ. Средата е ден кој што е резервиран за одмерување на силите на студентите во натп Read more...

Last updated: 2018-04-18
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – КОШАРКА

На Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во тек се Универзитетските спортски натпревари од петтата недела.

Постигнати се следниве резултати:

ФФОСЗ – Read more...

Last updated: 2018-04-17
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – МАЛ ФУДБАЛ

Во тек се натпреварите од петтата недела од Универзитетските спортски лиги на УКИМ. Денес беа одиграни натпреварите во мал фудбал и се постигнати следниве резултати:

Ф Read more...

Last updated: 2018-04-16
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ - ОДБОЈКА

Денеска на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во салата “Македонски херои” беа одиграни натпреварите од четвртата недела од Универзитетските спортс Read more...

Last updated: 2018-04-12
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ - РАКОМЕТ

Во тек е четвртата недела откако стартуваа Универзитетските спортски натпревари при УКИМ. Средата е ден кој што е резервиран за одмерување на силите на студентите во натпр Read more...

Last updated: 2018-04-11
Archive

Gallery

Contact

Address:"Dimce Mircev no.3"
1000 Skopje, Republic of Macedonia
Tel.: +389 2 3113 654
Fax: +389 2 3119 755
E-mail: admin@ffosz.ukim.edu.mk

More ...