Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
Додипломски Студии
Постдипломски Студии
Докторски Студии
Литература


Декан 
Ред. проф. д-р Ленче Алексовска-Величковска
dekan@ffosz.ukim.edu.mk
lencealex@yahoo.com

Продекан за настава
Ред. проф. д-р Милан Наумовски
prodekannastava@ffosz.ukim.edu.mk

Продекан за меѓународна соработка и наука
Ред. проф. д-р Иван Анастасовски
prodekannauka@ffosz.ukim.edu.mk

 

Галерија

За нас

Ценејќи ја 34-годишната традиција на Факултетот за физичка култура при Универзитетот „Св.Кирил и Методи” од Скопје, може слободно да кажам дека истата претставува најстара и најреномирана наставно-научна институција во Република Македонија од подрачјето на кинезиологијата. Повеќе ...

Контакт

Адреса: ул.„Димче Мирчев бр.3”
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: +389 2 3113 654
Факс: +389 2 3119 755
E-mail: admin@ffk.ukim.edu.mk

Повеќе ...

This template downloaded form