Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
Додипломски Студии
Постдипломски Студии
Докторски Студии
Литература
НОВИНИ


УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ДЕВЕТТА НЕДЕЛА МАЛ ФУДБАЛ/ КОШАРКА

СИТНО” ДО ФИНАЛНИТЕ НАТПРЕВАРИ

После деветте недели изминати во дружење, натпреварување, нови пријателства, откажувања, по некоја расправија, но и нова симпатија конечно познати се годинешните финалистите од Универзитетска спортска лига на УК Прочитај повеќе...

Последна измена: 2018-05-18
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ДЕВЕТТА НЕДЕЛА–МАЛ ФУДБАЛ/ ОДБОЈКА

Во тек се натпреварите од деветата недела од Универзитетските спортски лиги. Денеска беа одиграни натпреварите во мал фудбал и одбојка и се постигнати следниве резултати:

МАЛ ФУДБАЛ
ФФОСЗ : ПЕДАГОШКИ (7:0)
МАШИНСКИ Ф. : ГРАДЕЖЕН Ф. (2:1)

Прочитај повеќе...

Последна измена: 2018-05-17
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – КОШАРКА

На Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во тек се Универзитетските спортски натпревари од деветтата недела. Денеска се одиграа полуфиналните натпревари во кошарка и беа постигнати следниве резултати:

ФФОСЗ мажи - МЕДИЦИНСКИ Ф. Мажи (66 :46)
Прочитај повеќе...

Последна измена: 2018-05-16
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ДЕВЕТТА НЕДЕЛА–МАЛ ФУДБАЛ/ КОШАРКА

На Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во тек се натпреварите од деветата недела од Универзитетските спортски лиги. Денеска беа одиграни натпреварите во мал фудбал и кошарка и се постигнати следниве резултати:

МАЛ ФУДБАЛ
ФФО Прочитај повеќе...

Последна измена: 2018-05-15
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – ОДБОЈКА ОСМА НЕДЕЛА

На Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во тек се натпреварите од осмата недела од Универзитетските спортски лиги. Денеска беа одиграни ½ финалните натпреварите во одбојка и се постигнати следниве резултати:

ФФОСЗ Жени - ФЕИТ  Жени  (2 : 0 Прочитај повеќе...

Последна измена: 2018-05-11
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ ОСМА НЕДЕЛА– РАКОМЕТ/ МАЛ ФУДБАЛ

На Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во тек се натпреварите од осмата недела од Универзитетските спортски лиги. На програмата денеска беше натпреварот во мал фудбал, а се одиграа и првите ½ полуфинални натпревари во машка и женска конкуренци Прочитај повеќе...

Последна измена: 2018-05-09
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – МАЛ ФУДБАЛ ОСМА НЕДЕЛА

Со одигрување на натпреварите во мал фудбал, студентите од УКИМ ја “раситнија” и осмата недела од Универзитетските спортски лиги на УКИМ. Покрај фудбалот неделава на програмата се и редовните натпревари од натпреварите во ракомет и одбојка каде што ќе Прочитај повеќе...

Последна измена: 2018-05-07
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – КОШАРКА СЕДМА НЕДЕЛА

На Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во тек се Универзитетските спортски натпревари од седмата недела.
Постигнати се следниве резултати:
ФФОСЗ М - ПРАВЕН М (64 : 32)
МАШИНСКИ М - ФИНК Прочитај повеќе...

Последна измена: 2018-05-04
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – ОДБОЈКА СЕДМА НЕДЕЛА

На Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во тек се натпревари од седмата недела од Универзитетските спортски лиги. По кратката пауза поради првомајскиот празник, денеска беа одиграни натпреварите во одбојка и се постигнати следниве резултати: Прочитај повеќе...

Последна измена: 2018-05-03
УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ НА УКИМ – МАЛ ФУДБАЛ ШЕСТА НЕДЕЛА

Во салата “Македонски херои “ на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје денеска се одиграа натпреварите од Универзитетските спортски лиги на УКИМ, во мал фудбал.

Постигнати се следниве резултати:

ПЕДАГОШКИ Ф. - ВЕТЕРИНА (3 : 0) Прочитај повеќе...

Последна измена: 2018-04-27
Архива

Галерија

Контакт

Адреса: ул.„Димче Мирчев бр.3”
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: +389 2 3113 654
Факс: +389 2 3119 755
E-mail: admin@ffosz.ukim.edu.mk

Повеќе ...